Te dashur bashkevendas ky sajt eshte nje nder ma te saktet ne internet per mot. Une e percielli tesh nje vite edhe asnjihere nuk ka deshtu.
Rekomandohet per peshkatari dhe bujqesi.

www.accuweather.com/adcbi...y2=ULCINJ+